ладор
Новичок
одесса
2 4
а как с ферментами на Украине Непонимающий?? мне тоже хочеться !!!!
Вот прйс лист одной фирмы они торгуют всякой разной химией для пищ. продуктов .
Потом выложу другой адресок .
( Польсько - Українське товариство )
Україна. 35600. Рівненська обл., Р / Р 26006248826001 в Дубенському
м. Дубно, вул. Свободи 14 відділенні “Приватбанк к”
тел / ф (03656) 324-00, 435-05. МФО 333391 Код ЗКПО 31542390
Прайс - лист
Назва продукції Одиниця
виміру Ціна за
одиницю Фасування Дозування
Ванілін, етил - ванілін кг. 1-:- 25 кг
Покращувач хлібопекарський
Ензим „ВЕРОН 2000” кг. Під замовлення 0.01% - 0.02%
до маси борошна
Покращувач хлібопекарський
Ензим „ВЕРОН W” кг Під
замовлення 0.05 - 0.1 %
до маси борошна
„Глютен” – клейковина пшенична
(коректор борошна) кг. 25 кг. За технологічною
необхідністю
Барвник концентрований
„Бета – каротин” кг. 1 кг. до 2 гр. на 1 кг.
готової продукції
“Пропініан кальцію” ( Е282) кг. 1 кг. 200 гр / 100 кг
“Ропаль” (ацетат кальцію Е263) кг. 1 кг 300-400 гр / 100 кг
Барвник
„Аннато – 320” (натуральний) кг. 1 кг. до 2 гр. на 1 кг.
готової продукції
Аромати кондитерські ( >30 видів)
- апельсиновий концентрований
- лимонний конц.
- мигдалевий конц.
- ромовий конц.
- ванільний конц.
1.0 кг.
1.0 кг.
1.0 кг.
1.0 кг.
1.0 кг.
1 пл.
1 пл.
1 пл.
1 пл.
1 пл. За технологічною
необхідністю
Житньо - солодовий екстракт „ЖСК” кг. 14 кг.
Порошок яєчний кг. 20 кг.
Молоко сухе 1,5 % кг. 25 кг.
Замінник масла для кремів кг. 20 кг.
Закваска для житнього хліба
„Підкислювач №1” кг. 10 кг.
Екстрат “Глофа” кг. 15 кг.
Арахіс (Індія, Китай) кг. 25 кг.
Мак (Чехія, Україна) кг. 50 кг.
Ізюм (Іран) кг. 10 кг.
Глазур шоколадна
біла кг. 25 кг.
Кмин кг. 40 кг.
Кунжут кг. 25 кг.
Какао натуральне. Нім.
Какао алкалізоване. Нім. кг. 25 кг.
Солод житній ферментований кг 40 кг.
Коріандр цілий, мелений кг. 25 кг.
Насіння соняшника (очищене) кг. 40 кг.
Маргарини кондитерські кг. 20 кг.
Дріжджі сухі винні, кондитерські кг. 10 кг.
Чорнослив сушений кг. 12.5
Повидло (Ябл. Абр. Слив. Ін.) кг. 14 кг.
ТзОВ “Меркур -Україна”.
Україна. 35600. Рівненська обл,
м. Дубно, вул. Свободи 14.
т / ф (03656) 324 00, 435-05. E-mail: merkur_dubno@rambler.ru
Прогресивні технології в харчовій промисловості – харчові додатки та інгредієнти.
Ензими (ферменти) “Veron” (AB Enzymes, Німеччина) використовуються в хлібопекраській кондитерській промисловості для покращення якості борошна, підвищення стабільності тіста, поліпшення смакових якостей, збільшення об`єму випічки, продовження терміну зберігання.
Ензими “Veron” (Veron W, Veron 2000, Veron AX, Veron 191, Veron L10 та інші) використовуються також при виробництві вафельного тіста, вермишелей, бісквітів, печива, пряників, крекерів, піци та багатьох інших виробів з борошна.
Ензими “Rohapect” фірми AB Enzymes (виробництва Німеччини, Франції, Фінляндії) використовуються при виробництві концентратів фруктових соків, фруктових пюре та червоного вина.
Препарати ряду Rohapect” (Rohapect MA plus, Rohapeсt MA Extra, Rohapect 10 L, Rohapect S та інші) призначені для пришвидшення процесів розрідження пектину та крохмалю, прояснення соків, підвищення ефективності технологічного процесу, збільшення виходу соку та запобіганню утворенню осаду.
До нових фірмових розробок відноситься ферментний препарат для очистки ультрафільтраційного обладнання в спиртовій, соковій та пивній промисловості - Gammаzym CPL.
Німецька фірма AB Enzymes виготовляє також ферментні препарати, які використовуються в процесі виробництва спирту, вина, пива, масла соняшникового (олії), твердого сиру, тощо.
СУХІ ДРІЖДЖІ є супутніми препаратами, котрі представлені на ринку України :
ВИННІ (Gammavin WHITE - для білого вина; Gammavin BODY - для червоних і ароматичних вин; Gammavin
AROMA - для спеціальних вин; Gammavin POWER, TROCKENHEFE T01 – універсальні, для зброджування фруктових соків, вина та спирту). А також ПИВНІ та дріжджі для хлібопечення.
Бентоніт, клар –золь, харчовий желатин - препарати для фільтрації (очистки) соків, олії, вин, пива, спирту.