Специально для знатока английского

Бл... Пришлось таки залезть в букварь
The most common grains used for yeasting are small grains, rye and malted barley. These grains are cooked in a separate cooker to about 63oC, and the pH is adjusted to 3.8 with lactic acid bacteria grown in the yeast mash. Lactic acid production is then stopped by increasing the temperature to 100oC for 30 minutes to kill the bacteria. This aseptic, sterile mash is then ready for the yeast from the dona tub grown in the laboratory
Production of American whiskies: bourbon, corn, rye and Tennessee
R. Ralph
Ron Ralph & Associates Inc., Louisville, Kentucky, USA
Как заселили лактобактерии для подкисленная- так и убили перед брожением
Читая книжки мозг не нужно выключать.
МКБ и прочая микрофлора оказывает значимое влияние на ККС примесей в браге и далее в дистилляте, я бы назвал это ноу-хау конкретных вискокурень127L, 19 Янв. 21, 22:00
Она оказывает неизгладимое впечатление на слушателей рекламных речей амбассадоров, примерно такое как вмятина на аламбике